inapoi spre testimoniale

Un centru precum o familie unita, in care isi desfasoara activitatea o echipa tanara insa foarte talentata si devotata. Odata iesit pe usa esti linistit, fiindca al tau copil e pe maini bune si in maxima siguranta, din toate punctele de vedere. Cei de aici stiu modalitatea in care sa identifice problema si sa-i gaseasca solutia, sa trezeasca pe rand toate ariile si sa-ti conecteze copilul la realitate.

Experienta familiei noastre a fost uimitoare, intr-un timp relativ scurt ca ore de lucru, cu rezultate neasteptate pe care le dorim si copiilor tipici, nu numai celor cu intarzieri. Aveti incredere si rabdare in echipa acestui centru, ei nu se joaca cu promisiuni si nu irosesc timpul copilului Dvs!

Ps: Niciodata nu va temeti sa lucrati suplimentar cu copilul, inca de mic, de la primele semne de intarziere. E cel mai pretios timp pentru o recuperare rapida! Nimanui nu i-au daunat pana acum cunostintele suplimentare, asa ca si aceasta investitie va da roade in viitorul copilului Dvs negresit.
                               Mama lui Cristian

Donații

Fiecare gest contează!

Cum Donez?
Donatiii

Adresa: Strada Papiu Ilarian nr. 15, interfon 01, sector 3, București
Telefon: 0722.402.288
E-mail: office@centrul-horiamotoi.ro

Program: luni-vineri: 10:00 - 18:00
Banca ING, sucursala Dristor IBAN RO39INGB0000999908963688

placeholder image